Пазарувайте удобно от Англия

Услугата на ForULogistic позволява на потребителите от България да пазаруват стоки от английски сайтове, като ние се грижим за бързата и сигурна доставка на продуктите.

Свържете се с нас

Телефон

Адрес

22 WESTMOORS,
Ashford, Kent,
TN23 5UQ  United Kingdom

Работно време

Понеделник до Петък
9:30 до 17:00
Събота
10:00 до 14:00
Неделя -почивен ден

Пазарувайте от английски сайтове с удобна доставка до България

Процедура за използване на услугата

За да се възползвате от тази опция, трябва да следите и спазвате правилата на сайта и да ни предоставите необходимата информация, за да можем да обработим вашите пратки бързо и безпроблемно.

  • Регистрация и клиентски номер

Регистрирайте се на сайта ни и потвърдете своя имейл, ще получите уникален клиентски номер. Този номер е задължително да бъде вписан пред вашите имена при регистрация в избрания от вас онлайн магазин. Това е необходимо за бързото откриване на получателя на пратката в нашата система при получаването ѝ на предоставения адрес.

  • Създаване на поръчка

След като изберете продуктите и направите поръчка в избрания от вас сайт, изпратете имейл с данни за вашата покупка и линк към избрания артикул/и на postbox@forulogistic.com. Ако сайтът не ви позволява да вписвате цифри преди вашите имена, можете да ги впишете в полето „Address line 2“ или да напишете забележка към търговеца да добави вашия номер на пакета.

  • Таксуване на пратките

Сумата за доставка до България се тарифира въз основа на теглото и размера на пратката. Всеки килограм се таксува на £1.30. Теглото на всички пратки в един курс се сумира, а след това се закръгля към първото цяло число. Например, ако общото тегло на пратките в един курс е 4,350 кг, ще бъде таксувано като тегло 5 кг.

 

Важно

Пратки, които не са потърсени повече от 2 месеца от датата на получаване на адреса във Великобритания, подлежат на унищожаване или стават собственост на ForUlogistic. Моля, обърнете внимание, че носим отговорност само при доставка на посочения от вас адрес.

Срокове

Времето за получаване на пратката от момента на приемането ѝ от наш куриер или предаването в пункт е около 10 работни дни.

Възможни са забавяния поради митнически проверки, официални почивни дни или други непредвидени обстоятелства.

Метод на плащане

Можете да използвате карта чрез персонален линк, който ще ви бъде изпратен на имейл.

Освен това, приемаме плащания чрез PayPal превод в GBP или банков превод в GBP към нашата сметка.

Нашите клиенти

Изпратете запитване

    Други услуги