Сигурни решения за транспорт на пратки

Изпратете своите малки по обем пратки до България и обратно. Възползвайте се от преференциални цени и кратки срокове за доставка.

Свържете се с нас

Телефон

Адрес

22 WESTMOORS,
Ashford, Kent,
TN23 5UQ  United Kingdom

Работно време

Понеделник до Петък
9:30 до 17:00
Събота
10:00 до 14:00
Неделя -почивен ден

Пратки от Великобритания към България: Удобна и надеждна услуга за транспортиране

Нашата основна дейност е свързана с доставянето на пратки от Великобритания до България и обратно, осигурявайки високо ниво на безопасност за стоката на клиентите ни.

С нас можете да се възползвате от два начина за изпращане на пратките си:

  1. Лично предаване в наш пункт: Можете да донесете пратката в удобен за вас разпределителен склад, където екипът ни ще се погрижи за нейното изпращане.
  2. Заявка за вземане от адрес: Предлагаме възможността да заявите куриер да вземе продуктите от ваш адрес. Важно е да знаете, че при избора на тази услуга ще бъде начислена допълнителна такса в зависимост от разстоянието.

Цени

Стремим се да предоставим ясни и прозрачни цени за нашите услуги. Показваме ви как се определят таксите за транспортиране на вашите пратки:

  • Минимално тегло за таксуване – 5кг.
  • Всеки килограм се таксува на стойност от £1.30.
  • Теглото на всички пратки в един курс се сумира и се закръгля към първото цяло число.В случай, че общото тегло е например 4,350кг., ще бъдете таксувани за 5кг..
  • За обемисти и нестандартни пратки се има предвид обемното тегло, което се изчислява по формулата: Дължина(см) × Широчина(см) × Височина(см) / 6000 = обемно тегло (кг).

Съвет от нас

За ваше улеснение, препоръчваме да се регистрирате в сайта ни. По този начин ще можете да разполагате с архив на всички ваши поръчки, списък със запаметени адреси и получатели, както и актуална информация за всяка една от вашите превозвани пратки.

Срокове

Времето за получаване на пратката от момента на приемането ѝ от наш куриер или предаването в пункт е около 10 работни дни.

Възможни са забавяния поради митнически проверки, официални почивни дни или други непредвидени обстоятелства.

Метод на плащане

Използваме изцяло система за картови плащания. Заплащането на услугата се извършва след претегляне на пратката от наш куриер или при предаването ѝ на място. Това ви осигурява гъвкавост и сигурност при използване на тази опция.

Нашите клиенти

Изпратете запитване

    Други услуги