Сигурен транспорт на вашата стока

Изпратете стоката си с палети до България, бързо и удобно. Ние предлагаме персонални ценови предложения.

Свържете се с нас

Телефон

Адрес

22 WESTMOORS,
Ashford, Kent,
TN23 5UQ  United Kingdom

Работно време

Понеделник до Петък
9:30 до 17:00
Събота
10:00 до 14:00
Неделя -почивен ден

Превоз на палетни товари: Безопасен и сигурен транспорт на вашата стока

ForUlogistic предлага специализирана услуга за превоз на палетни товари от Великобритания до България. Разбираме важността на безопасното пристигане на вашите стоки до крайния получател и осигуряваме високо качество на нашите транспортни услуги.

Ето някои от ключовите аспекти, които трябва да вземете предвид при подготовката на вашите палетни товари за международен превоз:

  1. Комплектоване на стоката: Уверете се, че стоката върху палета не надвишава размерите му. Изберете подходяща основа, която отговаря на обема на стоката. Това помага да се избегне прекомерното излизане на продукти извън габаритите на палета.
  2. Височина на палета: Съобразете височината на палета с максимално допустимата височина на камиона, който ще се използва за транспорта (за конкретна информация се свържете с нас). Ако стоката е тежка, разпределете я върху два палета, за да се предпазите от увреждания.
  3. Стречоване и защита: Палетът трябва да бъде здраво стречован и защитен. Грижете се стречът да обхваща основата с достатъчен брой намотки. Това осигурява стабилност и предпазва от ситуации, които могат да повредят стоката по време на транспорт, като вибрации, рязко спиране или неравности на пътя.
  4. Осигуряваме взимане на вашите палетни товари от предварително посочен адрес. За целта ни е необходим достъп с бус и количка.

 

Свържете се с нас на телефон 0730 7706 790 или имейл info@forulogistic.com, за да изготвим персонална оферта за вашия товар.

Срокове

Времето за получаване на пратката от момента на приемането ѝ от наш куриер или предаването в пункт е около 10 работни дни.

Възможни са забавяния поради митнически проверки, официални почивни дни или други непредвидени обстоятелства.

Метод на плащане

Използваме изцяло система за картови плащания. Заплащането на услугата се извършва след претегляне на пратката от наш куриер или при предаването ѝ на място. Това ви осигурява гъвкавост и сигурност при използване на тази опция.

Нашите клиенти

Изпратете запитване

    Други услуги